Coaching » Programma

Programma

Iedereen heeft wel eens een moment waarop hij of zij wil reflecteren op het verleden, heden en de toekomst om nieuwe stappen vooruit te kunnen zetten. Na dit programma is helder welke acties je kunt nemen en hoe je dat kunt doen. Dit programma is heel intensief! 

 

EUR 1.250,- ex btw

5 sessies van circa 2 uur per keer

Dit programma richt zich op de mens in het bedrijf. Hierbij maak ik onder andere een analyse van de persoonlijkheid van de ondernemer of van de werknemer. Personen en persoonlijkheden kunnen een bedrijf immers maken of breken. Dit is een ‘master-programma’ omdat we samen de diepte ingaan om het meest optimale uit de mens achter de ondernemer of werknemer te halen waardoor de hoogste mate van efficiency wordt bereikt voor de mens en het bedrijf.

 

Offerte op maat

Elke ondernemer wil zich op een moment reflecteren op het verleden, heden en de toekomst om nieuwe stappen vooruit te kunnen zetten voor zichzelf of het bedrijf. De waarde van dit programma zit in de focus op de rol van de ondernemer zelf. Jij als ondernemer bent het middelpunt van deze sessies. Dit betekent dat bekend wordt in dit programma welke acties kunnen worden ondernomen, er wordt duidelijk welke rol jij daarin vervult of kunt vervullen. In dit programma gaan we daarnaar op zoek en werken we daaraan.

 

Offerte op maat